Olej z czarnej porzeczki

Strona główna/Olej Kosmetyczny/Olej z czarnej porzeczki

Olej z czarnej porzeczki

W magazynie

19,00 

NATURALNY OLEJ Z CZARNEJ PORZECZKI

Ilość:

Naturalny, kosmetyczny, olej tłoczony na zimno z nasion czarnej porzeczki Ribes Nigrum i poddawany w późniejszym procesie rafinacji w celu oczyszczenia. Zawiera sporo kwasu GLA-14% oraz rzadki kwas stearydynowy (SDA). Delikatnie nawilża, ujędrnia i koi podrażnioną skórę. Przeznaczony dla skóry dojrzałej, wrażliwej, suchej i zniszczonej.

Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej z czarnej porzeczki”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Your custom content goes here. You can add the content for individual product